SOCIJALNA POLITIKA – POLITIKA OSJETLJIVOSTI

134

Kada pogledam stanje u županiji kroz perspektivu socijale, nikako ne mogu biti zadovoljan!

 Sve veći broj staračkih domaćinstava, iseljavanje mladih obitelji, nedefinirani statusi branitelja i njihovih obitelji, nedovoljan broj kreveta u županijskom sustavu skrbi za stare i nemoćne, nepostojanje kvalitetnih i moderno opremljenih učeničkih i studentskih domova, sve su to ozbiljni problemi!

Kao župan Krapinsko – zagorske županije spreman sam pronaći rješenja i stvoriti županiju u kojoj se živi kvalitetno i sigurno.

Braniteljima omogućiti korisnost kroz sudjelovanje u županijskim projektima osnivanja udruga, unutar kojih mogu proizvoditi dobra i usluge kojima će ostvariti dobitak i zaradu koju mogu uložiti u daljnje poboljšanje svojeg statusa.

Starijima i nemoćnima omogućiti dostojanstven život, sagraditi dovoljan broj domova i u njima zaposliti kvalitetno educirane kadrove, kako bi naši dedeki i bakice uživali u zasluženom miru.

Vrtićkoj djeci i učenicima osigurati besplatan prijevoz i besplatne tople obroke, studentima sagraditi moderan studentski dom i ponuditi im sadržaje koji će im omogućiti da na najbolji način iskoriste svije slobodno vrijeme.

Kao župan spreman sam danonoćno raditi i biti na raspolaganju svim svojim stanovnicima, jer samo ugodna i prijazna županija može biti dobro mjesto za život svih svojih naraštaja!