DOMOVINSKI POKRET
KRAPINSKO ZAGORSKE ŽUPANIJE
Davor Dretar
predsjednik županijske organizacije KZŽ

Zagorje.com
K. Š. Đalskog 4
Zabok 49210

 

PRIOPĆENJE

 

Dana 03.05.2021. na Vašem portalu objavljen je članak u kojem se izvješćuje javnost o predstavljanju programa kandidata za župana KZŽ, Ernesta Svažića.

Bilo bi lijepo da je u tome članku prikazana istinska briga gosp. Svažića za mlade obitelji i njihov stambeni status, ali taj je medijski prostor iskorišten za napad na mene osobno.

Ovim bih putem poručio gosp. Svažiću da se neću prijaviti za program „Moj prvi dom“ jer imam 54 godine, što bi on svakako trebao znati.

Ako je činjenica da trenutno tražim nekretninu u kojoj ću živjeti po gosp. Svažiću dovoljna za medijski napad, dozvolite mi da ga ovim putem podsjetim da je član stranke koja je sudskim putem osuđena za koruptivne radnje, i čiji su mnogi članovi već godinama najveći lopovi i kradljivci novaca hrvatskog naroda!

Tako banalan i beznačajan napad već dugo godina nisam doživio, i stvarno u meni izaziva smijeh i žaljenje prema gosp. Svažiću.

Napasti mene zbog promjene adrese bilo bi jednako kada bih ja njega napao zbog, ne znam niti sam, ali recimo – prava istospolnih zajednica u Zagorju. 

 

S poštovanjem
predsjednik podružnice DP u KZŽ

Davor Dretar