Svaki ozbiljni gazda, bio on poljoprivrednik, stočar ili voćar, točno zna gdje su mu njive, šume, vinogradi ili voćnjaci. Tek kada zna što sve ima, može planirati buduće radove i osmisliti kako ostvariti zaradu za sebe i svoju obitelj. 

Postavljam Vam pitanje : pa kako onda Krapinsko – zagorska županija može odgovorno gospodariti svojom imovinom i staviti istu u funkciju, kada trenutno uopće ne posjeduje popis županijske imovine?

Kako može planirati i raspoređivati imovinu, ako uopće ne zna što i gdje ima?

Zato odgovorno tvrdim da ću, kao budući župan, uspostaviti moderan i racionalan sustav upravljanja županijskom imovinom, počevši od najmanjeg komadiće zemlje pa sve do najvećih gospodarskih zona i financijskih rezervi.

Poljoprivrednici trebaju obradivu zemlju, i ja ću im na raspolaganje staviti svaki kvadratni metar županijskih površina, kako niti jedan pedalj ne bi ostao neobrađen. Ne samo da ću im ustupiti zemlju na korištenje kroz dugoročne koncesije, nego ćemo zajedno definirati razvojne i uzgojne planove,  kako bismo proizvodili točno ono što nam treba i što možemo plasirati na tržište te ostvariti kvalitetan profit u korist i na dobrobit njihovih obitelji i županije u cijelosti.

Gospodarstvenici će u meni imati čvrstog i pouzdanog partnera, spremnog staviti sve postojeće i novo stvorene gospodarske zone u funkciju, te kroz strateški plan razvoja dogovoriti završetak aktualnih projekata i pokretanje novih. 

Samo stvaranjem novih radnih mjesta i povećanjem plaća možemo stvoriti preduvjete za ostanak mladih obitelji i stvaranje novih naraštaja koji će nas nositi u pozitivniju, bogatiju i ljepšu budućnost našeg Zagorja!